Påskelejr 2017 i Tarm

 

Igen i år har Haderslev været med til, at arrangere en velbesøgt og gennemført lejr, i Tarm idrætscenter.

Sammen med Skjern Taekwondo Dong Woo, Horsens Arrirang og Odense Sin Mok har Haderslev inviteret på påskelejr flere år i træk, dette år var dog utvivlsomt den mest velbesøgte af alle de 3 sammenhægne lejre som klubben med sine samarbejdspartnere har stået for.

Dette års lejr havde 4 særlige gæster. 4 stormestre!

Stormester Ko Tai Jeong – sortbælte af 9. Grad og forhenværende dansk landsholdstræner,

stormester Gyuhong Lee – sortbælte af 9. Grad fra Spanien og nær ven af mester Ko, stormester Mun Dong Gun – sortbælte af 9. Grad fra Andorra, også nær ven af mester Ko og sidst men absolut ikke mindst – Niels Peter Nielsen – sortbælte af 7. Grad, stifter af Skjern Dong Woo og i dag ejer af kampsportsbutikken MRK.

 

Den tredage lange lejr blev skudt i gang med en fællestræning fra stormester Niels hurtigt efterfulgt af en kort frugtpause, som igen blev efterfulgt af endnu en træning, denne gang i opdelte grupper. Selvom det var den første officielle træning på lejren, kunne der ikke hviles på laurbærerne, tvært imod. Alle hold fik forbrændt deres portion kalorier – lige fra børneholdet, som blev undervist af mester Yung Jin Kim til højbælterne som fik med stormester Mun at bestille (og som havde meget ømme lår dagen efter).

 

Dagen efter var der igen linet op med god og alsidig træning – 4 træningspas for de friske, samt muligheden for at afprøve en boksetræning – tage i det lokale fitnesscenter som opholdet også tilbød eller den lokale svømmehal som ligeledes var en del af lejren.

Det var uden tvivl hård kost, men både ung som gammel fik kæmpet sig igennem de mange hundrede spark, step, slag og blokader som dagen kunne diske op med.

Som afslutning på dagen blev der arrangeret et stjerneløb for alle deltagerne. Otte hold skulle de alle ud på de otte forskellige poster, der havde deres egen udfordring heriblandt; længde-gang på hænderne, planken og 12 spark på tid.

herefter kunne deltagerne trætte, ømme og glade gå til ro.
 

Lejren sluttede som den begyndte, uden mulighed for at hvile på laurbærbladene da dagens første træning diskede op med alle hold samlet som så blev undervist af alle tre koreanske stormestre på én gang, efterfulgt af en pause på små ti minutter hvorefter den sidste træning, hvor stormester Niels Peter Nielsen lukkede og slukkede for lejren.
En kanon oplevelse for alle, deltagere såvel som arrangører.

 

DSC00196

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *