Ødsted Cup 2015

Medaljeregn i Chon-Ji

Sveden flød i stride strømme, da Chon-Jis udøvere lørdag den 28. feb. skulle på gulvet i Brunmosehallen og fremvise deres taekgeuk (sammensatte grundteknikker).
Koncentrationen var høj og dette gav et højst tilfredsstillende resultat for klubbens cheftræner, Yung Jin Kim.

 

ÅRLIG DELTAGELSE

Arrangementet i Ødsted er et stævne, som er velbesøgt af klubben fra Haderslev. Lige fra første træning i det nye år, har Chon-Ji’s instruktører fokus på at klargøre udøverne til stævnet. Der blev ikke blot trænet meget taekgeuk, hvilket betyder ”sammensatte grundteknikker”, ved de ugentlige træninger, men også ved arrangerede ekstra træninger i weekenderne både lørdage og søndage.
Dette år fik Chon-Ji selskab ved stævnet af deres ”søsterklub” fra Odense. Søsterklubben SDU Taekwondo er en meget ny og ung klub, der er startet af Kyosa-Nim, Hjalte Rasmus Oltmann, der er 1. dan (sortbælte af 1. grad) fra Chon-Ji. Han er i forbindelse med sin uddannelse flyttet til Odense, og har startet egen klub derovre. Hjalte havde tre medlemmer fra sin klub med, og det var Glika Ileva, Franceseca Sansoni og Kathi Meier.

ET VARIERET STÆVNE

På trods af, at stævnet i Ødsted er kendt for udelukkende at koncentrere sig om den tekniske del af taekwondo (taekgeuk), har stævnet i år haft fokus på at gøre deres event så bredt og spændende som muligt. Ødsted Taekwondoklub Too-Hon havde for 2015 udviklet deres stævne til et ”all-around” taekwondo event. Der var mulighed for at deltage i individuel taekgeuk, synkron taekgeuk, mix synkron (blandede køn), speedbreak, showbreak, tang soo do-kamp og almindelig kamp.

STOR MEDALJEHØST

Klubben Chon-Ji havde et godt fremmøde med 16 deltagende ved stævnet.
Som traditionen tro var der også noget andet, end blot den skinnende medalje at kæmpe for, da én af klubbens voksne medlemmer lovede at bage kage, såfremt der kom mindst lige så mange medaljer med hjem, som der var stævnedeltagere fra klubben.
Flere af de tilmeldte deltog i flere discipliner, både individuel, mix, synkron og kamp. Mange ugers forberedelse resulterede i, at de 16 deltagere samlet tog 19 medaljer med hjem!

Kæmpe tillykke til alle vinderne: Anja Lauritzen, Aske Bergholdt, Cecilie Grodt-Andersen, Christian Søgaard-Meyer, Dorthe Hansen, Emma Haraldson, Eva Daugaard, Franceseca Sansoni,Frederikke Agerup, Freja Bergholdt, Hjalte Oltmann, Line Klausen, Rebecca Kyster og Yung Jin Kim.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *